- er vinter i et av Norges beste og mest tradisjonsrike områder for langrenn og turskiløping med 220 kilometer preparerte løyper i skog og fjell.

Du velger selv mellom maskin preparerte dobbeltspor, enkle snøscooter-løyper eller kanskje du rett og slett bestemmer deg for å gå utenom løypene? Tettere på naturen kan man ikke komme!

VARMESTUENE
Varmestuene i fjellet er populære tur-mål, og de står åpne til fri benyttelse for våre gjester gjennom hele året.

Bingsbu ligger opp mot Sprenpiggen, ca 5 km fra Dalseter. I vintersesongen fyrer vi opp i hytta hver eneste dag, og det står varm drikke til våre gjester på ovnen.

Hulderbu er det nyeste tilskuddet og ligger langs løypen inn til Langtjønna og Hattdalseter. Avstand fra Dalseter ca 2-2,5 km. Hytta er åpen hele året rundt, og fyres opp i vintersesongen. 

Tonebu ligger på den andre siden av Breidsjøen, i lia mellom Fredriksseter og Venliseter. Avstanden fra Dalseter er ca 10 km. Hytta er åpen alle dager , og i vintersesongen er den også oppvarmet 1-3 ganger i uken.

SKISKOLE
Skiskole alle disipliner - både for nybegynnere og viderekomne.
Øvingsfelt for langrenn rett ved hotellet, samt en liten lysløype som strekker seg mellom Dalseter og Ruten Fjellstue.

AKTIVITETSLEDER
Vår aktivitetsleder har eget ukesprogram med aktiviteter for barn og voksne gjennom hele vinteren; juving i Helvete, Barnas Villmarksklubb,  trugeturer til forskjellige turmål osv.

Kjent syn for faste gjester: Knud uten staver på tur!

Foto: Grethe Gillebo

Foto i heading: James de Courcy