Våre gjesterom

Vi har 87 rom i hotellet - alle med dusj/wc, TV og telefon. Værelsene holder en enkel men god standard. Rommene er fordelt på 4 etasjer. Det er heis sentralt midt i bygget. Det finnes både enkeltrom og dobbeltrom av forskjellig størrelse på begge sider av bygget. De mest populære værelsene er det vi kaller sydvendte værelser, som alle ligger med utsikt mot dalen og Jotunheimen. Totalt på hotellet er det 62 dobbeltrom og 25 enkeltrom.

Dersom du ønsker et veldig moderne sted med moderne møbler og innredning - er nok ikke vi hotellet for deg - men ønsker du derimot et hjemmekoselig sted hvor hver enkelt gjest blir sett - et sted hvor du kan senke skuldrene og bare være deg selv - da er Dalseter stedet for deg.

For noen er vi nok litt gammeldagse, for noen er vi litt retro, av mange oppfattes vi veldig hjemmekoselige og for veldig mange har vi blitt deres faste feriested gjennom mange mange år.

Som liten frittstående familiebedrift må vi gjøre litt og litt når det gjelder oppgraderinger - i de siste årene har vi prioritert nye senger - slik at alle skal sove godt. (Vi får mye skryt for de gode sengene fra Jenssen!)
Vi har også skiftet til flatskjerm Smart TV på alle rom.
Gode lenestoler har det også blitt.

Noen rom er det er tillatt å ha med hund. De fleste rom har teppelagt gulv, men det finnes også noen enkeltrom og dobbeltrom uten tepper.
Hotellet er totalt røykfritt og har bare røykfrie rom. All røyking må foregå utendørs.

3 av dobbeltrommene er tilpasset rullestolbrukere, med bredere dør til badet, toalettforhøyer, senkede lysbrytere osv. 1 av disse er også teppefritt.
Alle disse ligger sydvendt til.

Vi har 2 sett med såkalte connection-room med 2 dobbeltrom med dør i mellom. Det er totalt 4 ordinære senger samt mulighet for en ekstra oppredning på det ene værelset og  egne bad for begge rom. Da disse er svært populære i familieukene må du være tidlig ute om du ønsker noen av disse.

 

Foto: Ian Brodie

Foto: Ian Brodie

Foto: Ian Brodie