Sommer i fjellet - vandretur, ridning, padling...

- bedre kan man vel ikke ha det ? I Espedalen finner du et flott turterreng som strekker seg fra vannene i dalbunnen gjennom skogen og opp på høyfjellet. Ta med de minste og la de også bli glad i fjellet. Du trenger ikke gå lengst eller høyest for å få gode opplevelser ute i naturen.

Hos oss kan dere bo og ta dagsturer i et vennlig fjellområde. Terrenget i Espedalen er vennlig og godt egnet for deg som liker å ferdes i fjellet, men ikke ønsker de mest ekstreme turene.

Høyeste punkt er Ruten på 1517 moh, der du får en praktfull utsikt inn mot både Jotunheimen og Rondane.

Primo juli til medio august tar Morten og Siri fra Åsli Ridesenter alle hestene sine med til Dalseterstallen, og tilbyr rideinstruksjon på bane samt rideturer i fjellet med islandshester og fjordinger. Helt siden sommeren 1992 har Morten Hansen sørget for ridetilbudet på Dalseter - og det er tydelig at også hestene liker og dra til fjells på sommerferie!

Hotellet har utleie av enkle terrengsykler, kanoer og robåter - og for dem som har glemt fiskestangen hjemme har vi slike til salgs i hotellkiosken! Fiskekort fås kjøpt på stedet.

Natursti og Eventyrsti for hele familien, henholdsvis ca 2 1/2 km og ca 5 km lang starter rett ved hotellet. Og for dem som liker ballspill finnes det også mulighet for fotball på grusbanen mellom Dalseter og Ruten.
Har du prøvd stylter noen gang? Vi har det også! 

Foto: Ian Brodie

Foto: Ian Brodie

På vandring i fjellet - her på vei opp mot Ruten 1517 moh