NORSK MAT & 3 MÅLTIDER

Mat er viktig - og med lange dager dager ute i fjellet på beina eller på ski er det godt å få nye krefter ved matbordet. På Dalseter legger vi vekt på å ivareta norsk mattradisjon gjennom å servere god og enkel mat som metter godt etter lange dager i fjellet.

 
Foto: Ian Brodie

Foto: Ian Brodie

FROKOST

Sommer og vinter kl. 08.00 - 10.00
Til frokost er det norsk frokostbuffet med et variert utvalg av pålegg som ost, sild, kjøttpålegg av forskjellig slag, havregrøt, ulike kornblandinger, kokte egg, litt frukt, yoghurt osv. Kaffe, te , melk, juice og et assortert utvalg av brød er standard tilbehør.

Foto: Ian Brodie

LUNSJ

Sommer og vinter kl. 13.30- 14.30
Lunsjbordet på Dalseter er noe av det våre mange stamgjester setter mest pris på. Dette er av de "gamledagse" tradisjonelle lunsjbord med mange kalde og varme retter. Salatbar. Utvalg av ulike desserter. Kaffe og te.

Foto: Ian Brodie

Foto: Ian Brodie

 
Foto: Ian Brodie

Foto: Ian Brodie

MIDDAG

Sommer kl. 19.00 / Vinter kl. 18.30
Vanligvis serverer vi en 3-retters middag om kvelden hele året igjennom . Dette er fastmeny som varierer gjennom hele uken.


SPESIELL DIETT?

Har du diabetes, cøliaki, laktoseintoleranse eller andre ting vi må ta hensyn til i maten - tilpasser vi dette dine behov.
Du må bare være så snill å fortelles oss om det på forhånd slik at vi har alt vi trenger.

VEGETARIANER?

Vi har jevnlig gjester som er vegetarianere, og kjøkkenet lager også vegetarretter. Det er fint om vi får beskjed på forhånd, og det er også fint å vite om du spiser f.eks fisk og egg.