Dalseter  - avslappet og ekte

Et koselig fjellhotell med sjel og atmosfære.
 
Fremfor alt ønsker vi at Dalseter skal være et sted hvor man sommer som vinter kan slappe av og hygge seg enten alene eller sammen med familie og venner.

Et sted hvor man kan tilbringe gode dager ute i fjellet, hygge seg i salongene med prat, lesing, spill og annet.

Spise god mat og sove godt i gode senger.
Senke skuldrene og finne roen.

Vi på Dalseter tror på en filosofi om at gjenbruk er en god ting i dagens samfunn, og mener at om en ting er hel og det er rent  - kan den gjerne fortsatt brukes selv om den kanskje ikke er helt up-to-date stilmessig.

Det er miljøvennlig og bærekraftig for oss alle.

For noen er vi dermed nok litt gammeldagse, for noen er vi litt retro og nostalgiske, av mange oppfattes vi veldig hjemmekoselige og for veldig mange har vi blitt deres faste feriested gjennom mange mange år.

Dersom du ønsker et veldig moderne sted med moderne møbler og innredning - er nok ikke vi hotellet for deg - men ønsker du derimot et hjemmekoselig sted hvor hver enkelt gjest blir sett - et sted hvor du kan senke skuldrene og bare være deg selv - da vil du nok trives hos oss.

I 1.etasje ligger resepsjonen, peisestuen og flere salonger til felles bruk, lekerom for barn samt plenumsal og møterom.

I forbindelse med resepsjonen har vi også hotellets lille kiosk som selger postkort, frimerker, sjokolade, drikkevarer, forskjellige souvenirer, skismørning mm.

Her har vi også ullgarn fra sauene på Dalseter og produkter laget av dette.

I underetasjen ligger spisesal og bar/festsal. 
Bar & festsal er åpent ved behov i sesongen.

Svømmehallen ligger i sørenden av bygget, med adgang via 1.etasje og ned en trapp. I samme område ligger 2 små badstuer og et bordtennisrom.

Vi har 87 rom i hotellet - alle med dusj/wc, TV og telefon. Værelsene holder en enkel men god standard.  Rommene er fordelt på 4 etasjer. Det er heis sentralt midt i bygget. Det finnes både enkeltrom og dobbeltrom av forskjellig størrelse på begge sider av bygget.

De mest populære værelsene er det vi kaller sydvendte værelser, som alle ligger med utsikt mot dalen og Jotunheimen. Totalt på hotellet er det 62 dobbeltrom og 25 enkeltrom.

Noen rom er det er tillatt å ha med hund. De fleste rom har teppelagt gulv, men det finnes også noen enkeltrom og dobbeltrom uten tepper.

Hotellet er totalt røykfritt og har bare røykfrie rom. All røyking må foregå utendørs.

3 av dobbeltrommene er tilpasset rullestolbrukere, med bredere dør til badet, toalettforhøyer, senkede lysbrytere osv. 1 av disse er også teppefritt.
Alle disse ligger sydvendt til.

Vi har 2 sett med såkalte connection-room med 2 dobbeltrom med dør i mellom. Det er totalt 4 ordinære senger samt mulighet for en ekstra oppredning på det ene værelset og  egne bad for begge rom.

 

Foto: Ian Brodie

Foto: Ian Brodie

Foto: Ian Brodie