Turstier fra dalbunnen og opp i høyfjellet

Rideturer i fjellet og rideundervisning på bane

22.-27.juni 2019.
Sommerskiskolen på Dalseter for ungdom mellom 12 og 17 år

- for deg som er glad i fjellet.

Foto i heading: Ian Brodie

Et trivelig fjellhotell,
med turstiene rett utenfor døren!

FJELLFERIE

Ferie med barn, ferie med venner - eller rett og slett litt ferie alene for å lade batteriene? Er du glad i naturen og utendørs aktiviteter, liker du at det er litt personlig og ujålete? Da tror vi du vil trives her hos oss på Dalseter.

Her oppe legger vi vekt på at både store og små skal nyte ferien i sitt eget tempo uten stress og mas. La roen i fjellet ta plass også hos deg. Din ferie - dine valg.

Øverst i Espedalen på 930 m.o.h. med flott panoramautsikt mot dalen og Jotunheimen ligger Dalseter, et familieeiet og drevet hotell - hvor 3de generasjon vertskap ønsker velkommen til gode feriedager i fjellet i en uformell og avslappet atmosfære.  

Rideferie I FJELLET

Dalseterstallen tilbyr rideturer på trygge hester, og undervisning på bane for de som ønsker dette. Både store og små ryttere - erfarne og uøvde skal ha gode opplevelser på hesteryggen. Åsli Ridesenter har hester for alle nivåer av ryttere.  

VANDREFERIE I VENNLIG LANDSKAP

Dalseter er et godt utgangspunkt for deg som er glad vandring i skog og fjell. Turstiene starter rett utenfor døren, og terrenget passer for de aller fleste.
Espedalen kalles ofte "Vår Vennlige Villmark" - og lever opp til navnet sitt med svært "bruksvennlige" fjell og en meget rik flora og fauna.

Er du glad i fjellet - er Dalseter og Espedalen stedet for deg - , sommer , høst og vinter
_______________________________

ELGTÅRNET i Espedalen er også verdt et besøk.
Gjester som bor minimum 5 døgn eller mer på Dalseter får 25 % rabatt på overnatting i tårnet i forbindelse med oppholdet. 

Besøk hjemmesiden til Elgtårnet her  →
_______________________________

 

INSTAGRAM:
Del dine bilder og ferieminner med oss på   #dalseter
Kanskje reposter vi nettopp ditt bilde?

 

Denne utsikten til frokost

Sommer - med padling på Breidsjøen