Vinteraktiviteter for alle.

930 m.o.H
ESPEDALEN - NORGE

 
          Norsk English

   

Velkommen til Dalseter!

Dalseter i vinterlys.

Øverst i Espedalen på 930 m.o.h. med flott panoramautsikt mot Jotunheimen ligger Dalseter Høyfjellshotell. Skiløypenettet starter rett utenfor hotellet og Dalseter er et flott utgangspunkt for skiturer i skog og fjell.

VINTERFERIE I FJELLET?
Dalseter starter vintersesongen fra fredag den 16.januar 2015.
Espedalen har et stabilt innlandsklima og ligger i et snøsikkert område av Norge. Skiløypene kjøres jevnlig opp gjennom hele vintersesongen.

Sist kjørte løype? Følg tråkkemaskinen på SKISPORET.NO

Mange har allerede bestilt sin vinterferie - og vil du være sikker på plass i den uken du ønsker begynner det å haste med bestilling da noen datoer begynner å bli fulltegnet.
Flere uker er allerede nå godt belagt med gamle og nye gjester - og allerede nå har flere begynt å bestille rom til påsken som i år er først i april.

REIS-2 TILBUD:
Vi gjentar vårt gode "Reis-2" tilbud også i 2015. REIS-2 er et spesielt godt pristilbud for 2 voksne med opphold i minimum 5 eller 7 døgn i gitte uker.
Reiser du alene - får du også et spesialtilbud i de samme uker. Be gjerne om konkret tilbud via vårt responsskjema. Les mer om tilbudet her...>
Vinteraktiviteter i Espedalen:
Skiturer, skiskole, liten alpinbakke, trugeturer, is-juving i nord-europas største jettegryter "Helvete", kanefart, isfiske, osv.
I samarbeid med vår gode nabo Ruten Fjellstue har vi aktiviteter og skiskole hele vinteren igjennom.
Opplev vintereventyret i Espedalen.

Til toppen 
AKTUELT :
 
 
Dalseter © 2014          
Norsk