Vinteraktiviteter for alle.

930 m.o.H
ESPEDALEN - NORGE

 
          Norsk English

   

Velkommen til Dalseter!

Dalseter i vinterlys.

VINTERFERIE I FJELLET?
Er du glad i fjellet og gode turer på ski? Setter du pris på en avslappet atmosfære - der du kan kose deg med en god bok foran peisen om kvelden - spise god mat - og kanskje bli kjent med noen nye mennesker?
Øverst i fjellbygda Espedalen ligger Dalseter på over 900 meters høyde. Rett under tregrensen ligger vi godt til for turer både i skogen og opp i høyfjellet. Espedalen har et stabilt innlandsklima og ligger i et snøsikkert område av Norge. Skiløypene kjøres jevnlig opp gjennom hele vintersesongen, og løypene starter rett utenfor døren.

Sist kjørte løype? Følg tråkkemaskinen på SKISPORET.NO

Gode familieferietilbud i skoleferien!
I ukene 7, 8 og 9 - har vi også gode tilbud til deg som reiser med barn. Se våre priser her.... >


Dalseter tilbyr både gode langrennsløyper - og en liten alpinbakke rett utenfor hotellet for de som ønsker å prøve sine alpine ferdigheter. Bakken er 750 m lang, med en høydeforskjell 140 m. Bakken er en typisk familiebakke som egner seg godt for de som ikke har kjørt så mye på ski eller snowboard.
Inne har vi svømmebasseng - bordtennis - og et lekerom som passer godt for de minste. Der er det mange som har "kjørt buss" og "laget mat" gjennom årene.REIS-2 TILBUD:
Vi gjentar vårt gode "Reis-2" tilbud også i 2016. REIS-2 er et spesielt godt pristilbud for 2 voksne med opphold i minimum 5 eller 7 døgn i gitte uker.
Reiser du alene - får du også et spesialtilbud i de samme uker. Be gjerne om konkret tilbud via vårt responsskjema. Les mer om tilbudet her...>
Vinteraktiviteter i Espedalen:
Skiturer, skiskole, liten alpinbakke, trugeturer, is-juving i nord-europas største jettegryter "Helvete", kanefart, isfiske, osv.
I samarbeid med vår gode nabo Ruten Fjellstue har vi aktiviteter og skiskole hele vinteren igjennom.
Opplev vintereventyret i Espedalen.

Til toppen 
AKTUELT :
 
 
Dalseter © 2014          
Norsk