Utsikt fra Lohaugen mot Jotunheimen

930 m.o.H
ESPEDALEN - NORGE

 
          Norsk English

   

Velkommen til Dalseter i Espedalebn!

Dalseter ligger i Espedalen på 930 moh.

Øverst i Espedalen på 930 m.o.h. med flott panoramautsikt mot Jotunheimen ligger Dalseter Høyfjellshotell. Turløypenettet starter rett utenfor hotellet.
Dalseter ligger fint til for turer i skog og fjell, og er et fint utgangspunkt også for turer inn mot de selvbetjente DNT hyttene i Huldreheimen/Langsua.

"SENSOMMER OG HØSTEN I FJELLET:"
Sensommeren og høsten er deilig i fjellet - naturen skifter etterhvert farge og temperaturen i lufta er enda god!
Vandre i skog og fjell, prøve fiskestanga, padle kano, hygge deg ved peisen - uansett hva du velger er det godt å være i fjellet.

"FJELLTUR for 2" er vårt spesielt gode tilbud i uke 33 til uke 40:
Fjelltur for 2 er et spesielt godt pristilbud for 2 voksne som reiser sammen i 5 døgn, søndag - fredag. Les mer om Fjelltur for 2 her..>
Totalpris for 2 personer i 5 døgn kr. 5.950,- i nordvendt dobbeltrom med 3/4 pensjon.
...og reiser du alene har vi et godt tilbud for deg også!

"HØSTFERIE for hele familien" Gode tilbud i høstferien (uke 40) for deg som reiser med barn:
Familietilbudet er basert på full pensjon (frokost,lunsj og middag) og bruk av dobbeltrom med ekstra oppredninger til barna. Fullstendig prisliste for familieferie finnes her: Priser..>

Åsli Ridesenter har nå reist hjem til Åsmarka etter sommeren - men er tilbake med et lass hester og tilbyr ridning i fjellet og på bane hele uke 40. Vi gjør oppmerksom på at Åsli også tilbyr ridning i helgene fra sin base i Åsmarka - ikke så langt unna Lillehammer. Ta da direkte kontakt med Morten på tlf. 90066499. Er dere mange nok som vil på tur - og Åsli har kapasitet kjører Morten også gjerne ett lass med hester opp hit for en lørdag eller søndag. Ta da igjen direkte kontakt med Morten for pris og avtale på dette.

Utflukter med bil:
Har du egen bil med - er det mange flotte severdigheter innenfor en 1,5 timers kjøring fra Dalseter.
Hunderfossen, Glittersjå, Sjoa, Gjendesheim, Besseggen, Lillehammer, Aulestad m.m: gå til severdigheter her..> Utsikt mot Jotunheimen.

Til toppen 
AKTUELT :
 
 
Dalseter © 2007          
Norsk