Utsikt fra Lohaugen mot Jotunheimen

930 m.o.H
ESPEDALEN - NORGE

 
          Norsk English

   

Velkommen til Dalseter og sommer i fjellet!

Dalseter ligger i Espedalen på 930 moh.

Øverst i Espedalen på 930 m.o.h. med flott panoramautsikt mot Jotunheimen ligger Dalseter Høyfjellshotell. Turløypenettet starter rett utenfor hotellet.
Dalseter ligger fint til for turer i skog og fjell, og er et fint utgangspunkt også for turer inn mot de selvbetjente DNT hyttene i Langsua Nasjonalpark (Huldreheimen).

"SOMMER I FJELLET - 2015:"
Vandring i fjellet, ridning på islandshester og norske fjordinger, kanopadling, sykling eller bare en avslappende dag ved bassenget?
Sommer i fjellet - med naturlige aktiviteter er sommerferie for store og små! Gode familietilbud hele sommeren.
Se årets sommerprogram her...

Dalseterstallen og Åsli Ridesenter - årets ridetilbud finner du her....

"FJELLTUR for 2" er spesielt gode tilbud sommer og høst:
Fjelltur for 2 er et spesielt godt pristilbud for 2 voksne som reiser sammen i minimum 5 døgn. Og reiser du alene har vi jammen et godt tilbud til deg også! Les mer om Fjelltur for 2 her..>

"NYHET! YOGA og VANDREFERIE 16. - 22.august 2015:
I samarbeid med yogalærer Mette Søgaard fra Byrsted i Danmark, arrangerer vi i uke 34 Yoga og vandreferie på Dalseter! Dette blir en liten uke med fokus på yoga og vandring i fjellet.
Turguide vil være Pia Søeballe som har arbeidet på Dalseter i en årrekke og kjenner turterrenget i Espedalen godt. Mer informasjon finner du her....


"Opplev PEER GYNT i egen fjellheim:
Henrik Ibsens Peer Gynt ved Gålåvannet - 2015 - er en forestilling vi har store forventninger til.

Dalseter ligger bare 28 km fra Gålåvannet ved enden av Peer Gynt vegen. Henrik Ibsens Peer Gynt har fasinert lesere i mange år. Dalseter tilbyr opphold til gode priser i hele perioden. Billetter til utendørsforestillingen "Henrik Ibsens Peer Gynt ved Gålåvannet i begynnelsen av august 2015 hjelper vi deg gjerne med.
Etter premieren på den nye forestillingen av Henrik Ibsens Peer Gynt ved Gålåvatnet sommeren 2014 - gleder vi oss veldig til årets forestillinger i august. Det kledde Peer Gynt å komme over i ny drakt.

Mer informasjon om Peer Gynt forestillingen finner du her...


Du velger selv om du vil ha en eller flere overnattinger, og om du vil bare ha frokost eller flere måltider.
Se gode tilbud på opphold her...

Er du medlem av Den Norske Turistforeningen (DNT) får du DNT rabatt på både opphold og billetter. Billettene må da bestilles direkte fra Peer Gynt AS. Les mer om Peer Gynt her..>

Utflukter med bil:
Har du egen bil med - er det mange flotte severdigheter og turismålinnenfor en 1,5 timers kjøring fra Dalseter.
Glittersjå, Hunderfossen, Sjoa, Lillehammer, Aulestad, Beitostølen, Gjendesheim m.m: gå til severdigheter her..> Utsikt mot Jotunheimen.

Til toppen 
AKTUELT :
 
 
Dalseter © 2007          
Norsk