Vinteraktiviteter for alle.

930 m.o.H
ESPEDALEN - NORGE

 
          Norsk English

   

Velkommen til Dalseter!

Dalseter i vinterlys.

Øverst i Espedalen på 930 m.o.h. med flott panoramautsikt mot Jotunheimen ligger Dalseter Høyfjellshotell. Skiløypenettet starter rett utenfor hotellet og Dalseter er et flott utgangspunkt for skiturer i skog og fjell.

JUL- og NYTTÅRSFEIRING PÅ FJELLET?
Dalseter åpner som vanlig til jul den 22.desember og tilbyr opphold av kortere og lengre varighet gjennom jul og nyttår. Dalseter er alternativet for de som ønsker en rolig feiring i en avslappet atmosfære. Tradisjonell julefeiring med aktiviteter for store og små, unge og gamle.

Juleprogrammet for 2016 inneholder blandt annet gang rundt juletreet, tur til kirke, stallbesøk m.m. Skiløypene kjøres opp i god tid til julegjestene kommer. Alpinbakken og skiheisen er oppe hver dag fra den 25.desember (med forbehold om at det har kommet nok snø).

Vi tilbyr også turer i jule- og nyttårshelgen med busstransport fra Oslo-regionen og Moss gjennom disse to turoperatører:
Finn Carlsen Turistbusser - (Oslo) og Charter Tur - (Moss).


VINTER 2017: Etter at jule- og nyttårsfeiringen er over - tar vi en lite pust i bakken før vi starter vintersesongen for fullt fredag den 20.januar 2017.
Espedalen har et stabilt innlandsklima og ligger i et snøsikkert område av Norge. Skiløypene kjøres jevnlig opp gjennom hele vintersesongen.

Sist kjørte løype? Følg tråkkemaskinen på SKISPORET.NO

Vil du være sikker på plass i den uken du ønsker? Da lønner det seg å bestille så tidlig som mulig. Noen uker er allerede nå godt belagt og har begrenset ledig plass.
I familieferieukene har vi gode tilbud til deg som reiser med barn.

REIS-2 TILBUD:
Vi gjentar vårt gode "Reis-2" tilbud også i 2017. REIS-2 er et spesielt godt pristilbud for 2 voksne med opphold i minimum 5 eller 7 døgn i gitte uker.
Reiser du alene - får du også et spesialtilbud i de samme uker. Be gjerne om konkret tilbud via vårt responsskjema. Les mer om tilbudet her...>
Vinteraktiviteter i Espedalen:
Skiturer, skiskole, liten alpinbakke, trugeturer, is-juving i nord-europas største jettegryter "Helvete", kanefart, isfiske, osv.
I samarbeid med vår gode nabo Ruten Fjellstue har vi aktiviteter og skiskole hele vinteren igjennom.
Opplev vintereventyret i Espedalen.

Til toppen 
AKTUELT :
 
 
Dalseter © 2016          
Norsk