Utsikt fra Lohaugen mot Jotunheimen

930 m.o.H
ESPEDALEN - NORGE

 
          Norsk English

   

Velkommen til Dalseter!

Foto: Ian Brodie.


HØSTEN I FJELLET - 2016:

Øverst i Espedalen på 930 m.o.h. med flott panoramautsikt mot Jotunheimen ligger Dalseter Høyfjellshotell. Turløypenettet starter rett utenfor hotellet.
Dalseter ligger fint til for turer i skog og fjell, og er et fint utgangspunkt også for turer inn mot de selvbetjente DNT hyttene i Langsua Nasjonalpark (Huldreheimen).

Høsten er deilig i fjellet - naturen skifter farge og temperaturen i lufta er enda god!Vandre i skog og fjell, prøve fiskestanga, padle kano, hygge deg ved peisen - uansett hva du velger er det godt å være i høstfjellet. Høsten i fjellet - med naturlige aktiviteter er avslappende for både store og små!

FJELLTUR-tilbud er spesielt gode tilbud når bare voksne reiser sammen:
"Fjelltur" er spesielt gode pristilbud for 1 eller 2 voksne som reiser i minimum 5 eller 7 døgn. Les mer om Fjelltur for 2 her..>

Foto: Ian Brodie.Dalseter har gode familietilbud også i høst - vi holder åpent ut uke 40.
Se fullstendig prisliste her...

Dalseterstallen og Åsli Ridesenter - årets ridetilbud finner du her....

Opplev PEER GYNT i egen fjellheim ..vi tenker allerede på 2017...:
Dalseter ligger bare 28 km fra Gålåvannet ved enden av Peer Gynt vegen. Henrik Ibsens Peer Gynt har fasinert lesere i mange år. Dalseter tilbyr opphold til gode priser i hele perioden. Billetter til utendørsforestillingen "Henrik Ibsens Peer Gynt ved Gålåvannet i begynnelsen av august 2017 hjelper vi deg gjerne med.
Vi gleder oss til å oppleve den nye oppsetningen med far og sønn Oftebro som den gamle og unge Peer Gynt. Det blir en unik opplevelse! 
AKTUELT :
 
 
Dalseter © 2014          
Norsk