Dalseter i dag

I 1.etasje ligger resepsjonen, peisestuen og flere salonger til felles bruk, lekerom for barn samt plenumsal og møterom.
I forbindelse med resepsjonen har vi også hotellets lille kiosk som selger postkort, frimerker, sjokolade, drikkevarer, souvenirer, skismørning mm.
I underetasjen ligger spisesal og bar/festsal.

Svømmehallen ligger i sørenden av bygget, med adgang via 1.etasje og ned en trapp. I samme område ligger 2 små badstuer og et bordtennisrom.

 Vi har 88 rom i hotellet - alle med dusj/wc, TV og telefon. Værelsene holder en enkel men god standard. Rommene er fordelt på 4 etasjer. Det er heis sentralt midt i bygget. Det finnes både enkeltrom og dobbeltrom av forskjellig størrelse på begge sider av bygget. De mest populære værelsene er det vi kaller sydvendte værelser, som alle ligger med utsikt mot dalen og Jotunheimen. Totalt på hotellet er det 62 dobbeltrom og 26 enkeltrom.

Noen rom er det er tillatt å ha med hund. De fleste rom har teppelagt gulv, men det finnes også noen enkeltrom og dobbeltrom uten tepper.
Hotellet er totalt røykfritt og har bare røykfrie rom. All røyking må foregå utendørs.

3 av dobbeltrommene er tilpasset rullestolbrukere, med bredere dør til badet, toalettforhøyer, senkede lysbrytere osv. 1 av disse er også teppefritt.
Alle disse ligger sydvendt til.

Vi har 2 sett med såkalte connection-room med 2 dobbeltrom med dør i mellom. Det er totalt 4 ordinære senger samt mulighet for en ekstra oppredning på det ene værelset og  egne bad for begge rom.

 

Foto: Ian Brodie

Foto: Ian Brodie

Foto: Ian Brodie